Εκπαίδευση παιδιών και ενηλίκων για θέματα πυροσπροστασίας στο Σκουτάρι

pyroprostasia-skoutari-220713Την Κυριακή 14 Ιουλίου, στην πλατεία Σκουταρίου, με πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου Σκουταρίου και του συλλόγου μας  ΠΕΡΙ.ΠΟΛ.Ο ΜΑΝΗΣ, έγινε εκπαίδευση πολιτών, παιδιών και ενηλίκων πάνω σε θέματα πυροπροστασίας. Η ενημερωτική εκδήλωση έγινε , παρουσία 20 περίπου παιδιών του χωριούκαι άλλων τόσων ενηλίκων περίπου.
Το σεμινάριο διήρκησε μιάμιση περίπου ώρα, ενώ ακολούθησε πρακτική άσκηση των θεωρητικών μαθημάτων, που ανέλυσε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου Κων/νος Γραφάκος, ενημερώνοντας για τις τακτικές πυρόσβεσης, πρώτης αντιμετώπισης πυρκαγιάς, όπως επίσης για τα μέσα και υλικά κατά τη διάρκεια φωτιάς, αλλά και για τη χρησιμότητα του πολίτη.

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης που είχε γίνει για το ίδιο θέμα προ μίας εβδομάδας και θα υπάρξει και συνέχεια  το Σάββατο 20 Ιουλίου.
Πρόθεσή του συλλόγου μας είναι να συνεχίσουμε σε εβδομαδιαία βάση την εκπαίδευση όσων μικρών και μεγάλων θέλουν, καθώς και να βοηθήσουμε στην οργάνωση ανάλογων πρωτοβουλιών και σε άλλα χωριά της περιοχής μας. Όσοι θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

?>
générique azithromycine pilule xenical prix http://www.lesmaisoniales.fr/?...0&id=23543 inderal lexapro médicament lidocaine prilocaine biogaran
wellbutrin sr generic problems http://www.henrimichaux.org/?s...dapoxetine proscar no prescription uk doxycycline for malaria prevention purchase propranolol online kamagra en ligne http://bfm.ens-lyon.fr/index.p...ega-rapida http://bfm.ens-lyon.fr/index.p...gra-andora cialis generico online http://bfm.ens-lyon.fr/index.p...-farmacias